Specialisaties

Voor de juiste acne behandelingen bent u bij Beautysalon & More Fabienne zeker aan het juiste adres. In Maart 2017 heb ik mijn acne specialisatie behaald, acne moet je op de juiste manier behandelen je hebt met invloeden van buiten af te maken maar ook zeker van binnen. Denk aan de verschillende hormonen die vrij komen tijdens de puberteit. Ook heb je met verschillende bacteriën  te maken die in ons lichaam worden geproduceerd, door bepaalde voeding kan dit juist worden geactiveerd. Samen gaan we dan ook eens kijken naar je voeding en zetten we samen een behandel plan op!

Waardoor Acne ontstaat? 

Dit komt door de verschillende hormonen die actief zijn in ons lichaam. Tijdens je puberteit ontstaat het Androgeen hormoon. De produktie van talg staat onder invloed van de androgene hormonen. Vanaf je puberteit komt dit hormoon in actie wanneer alle hormoonproducerende klieren tot volledige ontwikkeling in functie zijn gekomen.

Er word vaak gepraat over de Propionibacterium acnes, wat is dit nu eigenlijk? deze bacterie veroorzaakt ontstekingen in de huid. De bacterie produceert Proteinasen en Lipasen, hierdoor is hij zeer agressief en kan het omliggende weefsel beschadigd worden. De propionibacterium kan worden geremd door bepaalde werkstoffen die worden gebruikt tijdens de acne behandeling. Een voorbeeld daarvan is Salicylzuur, dit dood de bacterie. De hoornlaag moet verdund worden en de talg productie moet omlaag worden gebracht vaak is deze te hoog wanneer je zuren gebruikt tijdens de behandeling krijg je deze omlaag.

A C N E / H A Y O U N  B E H A N D E L I N G  ( behandeling voor de actieve acne,  littekens worden aangepakt met een fruitzuur peeling en ook voor de propionibacterie is deze zeer van belang )

€ 68,-

aiqb5EBqT 06 -12 91 44 18 | 1384148909_facebook_circle_gray

GEEF EENS EEN BON CADEAU!